MultiMedWEB i kraftig vækst

2022 har budt på en fantastisk vækst for MultiMedWEB.

Kunderne har nærmest stået i kø for at skifte fra andre systemet til MultiMedWEB. Det har været et travlt år med opstart af mange nye kunder, og vi er glade for, at så mange begynder at se de mange muligheder, der er med systemet.

Specielt overgangen til cloud-baseret hosting med fuld webadgang og adgang til systemet fra de fleste standard Windows-baserede browsere, har givet stor frihed for vores kunder, hvilket har bevirket at vi har i 2022 oplevet den en kraftigt øget tilgang i antallet af nye kunder. Vi ønsker at give den enkelte kunde en individuel og positiv oplevelse ved opstart på MultiMedWEB. Derfor er hele vores præsentation, opsætning, opstart og uddannelse af nye kunder, planlagt med udgangspunkt i den enkelte brugers behov, hvor vi holder den enkelte i hånden i opstarten, i stedet for en standard ”One-Size fits all” tilgang med Youtube videoer og standard undervisning.  Vores mange nye kunder er glade for den måde vi tager imod dem og føler de får en god opstart.

MultiMedWEB giver et fantastisk overblik og automatiserer/standardisere mange arbejdsopgaver. Samtidig er der konstant fokus på at reducere antallet af klik og tastetryk, så arbejdsprocesserne bliver så effektive som muligt. Ved opstarten bruger vi god tid på at sætte os ind i den enkelte kunde, og hjælpe med at sætte systemet effektivt op så den enkelte kliniks arbejdsgange bliver understøttet bedst muligt. Samtidig har vi en hotline og support funktion, hvor man kommer i direkte kontakt med en person som kender den enkelte kunde og ment kan logge på deres system og give svar på spørgsmålene, uden at man skal stilles videre.

Vi oplever fortsat stor interesse fra nye brugere, der gerne vil have en lav månedlig regning, og ønsker en leverandør hvor de bliver mødt af personale, der kender dem og kan hjælpe direkte i telefonen eller over nettet. Vi favner bredt og har i 2022 budt velkommen til både alment praktiserende læger og speciallæger, som har skiftet, eller som har stiftet ny klinik og valgt os som leverandør af deres journalsystem. Rigtigt mange er kommet ind som kunder, fordi de har fået en anbefaling fra en kollega, hvilket for os er den bedst indikator for at vi har yderst tilfredse kunder. Og det er vi meget taknemmelig for.