Kommunikation

Kommunikation

INTERNT ELLER EKSTERNT
- Vi binder dine systemer sammen

VANS NemHandel Systemintegration

VANS
NemHandel
Systemintegration

Det funktionsopdelte samfund er et af fundamenterne for effektivisering.
Og udviklingen af systemer følger denne opdeling.
Derfor er integration på tværs af systemer, og konsolidering af data det næste skridt i at skabe en effektiv virksomhed.

Vi har gennem de sidste 15 år udviklet integrationsløsninger, som sikrer data på tværs af et utal af systemer.

Vi er stolte af at håndtere løsninger, som både er tidskritiske og driftskritiske.

"Vi forestår dagligt over 1.000.000 transaktioner i form af webgrænseflader, API-snitflader, konverteringer, filforsendelse- og modtagelse".
Kristian N. Foged
Direktør
VANS_500x334px

VANS

Drift af VANS netværket med EDI/EDIFACT og XML beskeder baseret på MEDCOM standarder.

NemHandel_500x334px

Nemhandel

Nemhandel er transmission af data baseret på offentlige standarder (OIOXML/OIOUBL).

Systemintegration_500x334px

Systemintegration

Udveksling af data mellem systemer baseret på database integration, API, Services, mv.

VANS

Vores kunder er både offentlige institutioner, offentlige myndigheder, større og mindre IT virksomheder, samt en lang række private virksomheder.

MultiMed har udviklet en kommunikationsplatform til håndtering af EDI forsendelser indenfor sundssektoren.

I dag står denne platform for omkring 50% af alt sundhedsfaglig kommunikation i Danmark indenfor primærsektoren.

Der bliver via vores VANS netværk sendt over 1 mio. kritiske sundhedsbeskeder månedligt til og fra den primære sundhedssektor.

MultiMed er en af de 3 MedCom-godkendte leverandører.

Vi varetager kommunikation for centrale organer i den offentlige administration. Korrekt og hurtigt modtagelse, bearbejdning, konvertering og forsendelse af disse beskeder er afgørende for en velfungerende administration.

MultiMed er underleverandør til nogle af de største systemhuse i Danmark. Som leverandør af den platform, som ledende IT huse anvender, er vi stolte af vores VANS kommunikationsnetværk.

Vi har udviklet MultiHub platformen, som i over 10 år har bevist sin driftsstabilitet og skalerbarhed. Vi udvider konstant MultiHubben med nye kunder, områder, beskedtyper og funktioner.

Vi gør VANS kommunikation nem for dig

NEMHANDEL

NemHandel er ikke altid nemt, men vi forsøger at gøre det nemt for dig.

Markedet for NemHandel-løsninger er i dag oversvømmet af en lang række løsninger, der alle er billige at starte op, men dyre at komme i mål med.

Der er som regel altid flere undtagelser for, hvad du kan med disse løsninger, og derfor vil der være et behov for en lang række manuelle processer eller dyre udviklinger for at få det hele automatiseret.

Vores tilgang er, at du som kunde hos os altid skal have en fast ramme for, hvad det vil koste dig at nå helt i mål. Der må ikke være skjulte omkostninger, der først opstår, når du allerede er i gang med løsningen.

Vi arbejder sammen med dig om den løsning, som passer til dine formål. Både i forhold til om du vil starte op med en mindre løsning, der senere kan vokse sig større eller om du ønsker hele pakken fra start.

Vi en af de førende leverandører af Systemintegrationer

SYSTEMINTEGRATION

SYSTEMINTEGRATION

Samspillet mellem mennesker og systemer skaber synergi og bidrager til optimering.
Til fordel for brugerne og samfundet.

Vi er fuldt ud klar over, hvor afgørende samspillet mellem brugerne og samfundet er. For at understøtte dette står vi bag udviklingen af en række integrationer på mange teknologier, som sikrer vitale dele af samfundet og hos virksomheder.

I mange af vores løsninger, som vi har udviklet både til os selv og for vores kunder, indgår systemintegrationer, som en vital del af systemernes opbygning og drift.

Specielt indenfor Sundhedsvæsnet og den offentlige administration er der mange systemer, som spiller sammen.

CPR, DDV, FMK, Sundhedsplatformen, Sundhedsdatanettet mv. er blot nogle af de vitale systemer, som indgår i systemlandskabet.

Vores mangeårige erfaring med at bygge disse løsninger og skabe disse systemintegrationer, har gjort os til en af de førende leverandører af løsninger og systemer.

Kunderne siger