Drift

Drift

Vi får dit miljø til at køre

Miljø Drift Hosting

Miljø Drift Hosting

Vi driver et moderne hosting center i Danmark.

Vi er et utraditionelt datacenter, der udelukkende hoster egne udviklede løsninger og specialløsninger i et tæt samarbejde med dig.

Vi hoster ikke alene en del centrale portaler og platforme, men også sikker integration og snitflader til mange forskellige systemer – både hos private brugere, virksomheder, og offentlige myndigheder.

De løsninger vi hoster, servicerer mange forskellige borgere i Danmark i form af forskellige apps, hjemmesider og systemer.
Men giver også myndigheder og virksomheder mulighed for at kommunikerer sammen gnidningsfrit.

"Vores hostingcenter er placeret i Danmark, så du er sikret, at din data ikke forlader landet. Du vil hele tiden vide, hvor din data befinder sig og hvem der har haft adgang til den".
Kristian N. Foged
Direktør
Miljoe

MILJØ

Vores grønne datacenter er grønt og baserer sig bl.a. på genanvendelse af driftsvarme og køl til opvarmning af bygningen, samt et stort jordvarmeanlæg. Dermed passer vi på miljøet.

Drift_500x300px

DRIFT

Vores driftscenter ligger i Danmark og du er sikret at alle dine data bliver indenfor landets grænser. Det betyder vi håndtere driften af nogle af de kritiske sundhedsplatforme.

Hosting_500x334px

HOSTING

Vores hosting er baseret på virtuelle teknologier og fysiske servere. Denne tilgang sikrer en høj skalerbarhed og stabil drift ved udfordringer. Samtidig har vi flere lokationer og ekstern backup facilitet.

Hos os er du noget særligt!

Vi er ISO27001-certificeret og drifter kritisk national infrastruktur

Mens mange går efter drift på de store globe centre hos Amazon, Google og Microsoft – eller de lidt mindre centre i Europa – så tilbyder vi en anden vej.

MultiMed tilbyder drift i Danmark, hvor du altid er helt sikker på, hvor dine data ligger og at de aldrig forlader Danmark.

Vi har over 15 års erfaring med drift af infrastruktur, platforme og protaler. Vi har adgang til en lang række services, som er en integreret del af vores driftscenter.

Vi hoster og drifter de komplekse løsninger – de simple hosting løsninger overlader vi til andre.

I forbindelse med hele COVID-19 beredskabet i 2020 og 2021, har MultiMed været ansvarlig for driften af bl.a. Coronaproever.dk. Det var en stor udfordring af sikre en hurtig skallering i forhold til de nationale krav, og vi er stolte af at være med til at læse denne samfundskritiske opgave sammen med vores partnere.
MultiMed har hostet den nationale bookingløsning for COVID-19 vaccine på vores eget hosting center. Samtidig har vi udviklet nogle af de services, som er anvendt af de offentlige myndigheder til at sikre korrekt styring af hvem der kan vaccineres og hvornår. Trykket på løsningen har været højt, når mange 100.000 borgere har søgt vaccinetider, og med den offentlige bevågenhed, har det været en spændende opgave at løfte.
Danmarks Apotekerforening ønskede i 2019 at udbyde deres egen vaccinationsservice via selskabet APOVAC. I den forbindelse var der brug for et journalsystem, der kunne understøtte forretningsgangen, guide personalet og sikre borgerne korrekt information under vaccinationen.
WebReq er det knudepunkt som sikrer, at det danske sundhedsvæsen kan rekvirere laboratorieprøver. Om det er privatpraktiserende læger, der skal bruge et svar eller et sygehus, der bruge en test, så går det via WebReq. Med over 1 mio. opslag i minuttet i forskellige offentlige registre, er driftssikkerhed kritisk.
MultiMed havde set en del udfordringer med de gamle gule henvisninger, som man fik fra sin læge, derfor valgte vi at udvikle Henvisningshotellet. I over 13 år var det Danmarks centrale knudepunkt for alle henvisninger, indtil regionerne valgte at udvikle deres egen løsning i 2020. Vi er stolte af, at have digitaliseret den del af det danske sundhedssystem.

IT MILJØ

MultiMed driver et moderne driftscenter, hvor vi tilbyder forskellige platforme til drift af dine løsninger.

Vi har i dag kompetencer indenfor drift af Windows Server, Linus og Kubernetes miljøer.

Hos os er du sikret kompetent og nærværende assistance og support af dit setup – til forskel fra hosting på udenlandske større centre.
Samtidig garanterer vi at dine data ligger indenfor Danmarks grænser.

Vi kan sætte et helt miljø op og sikre, at det løbende bliver opdateret og vedligeholdt – inkl. sikkerhed, certifikater, opdateringer, patches mv.

Vi hjælper dig gerne med det hele

DRIFT

Vi drifter i dag en lang række servere for en bredt udsnit af vores kunder.

Som en del af den daglige drift overvåger vi mange parametre i vores center.
Dette sikrer at vi kan være proaktive overfor potentielle udfordringer.

Med et drift-setup får du også opdateringer og vedligehold af dine servere, så du kan koncentrere dig om dine løsninger og din virksomhed.

HOSTING

Vi har gode erfaringer med at kombinere virtuel teknologi og fysisk hardware til en stabil og sikker løsning.

Vores hosting er baseret på teknologi fra VMware, Veeam, IBM/Lenovo og HPE.

Med vores offside hostingcenter sikrer vi, at back-up data bliver kopieret og overført hver nat.

Kunderne siger