Kunder i kø

Mange vælger MultiMedWeb

Vi er overvældet over og taknemmelige for alle de kunder, der vælger at skifte fra forskellige systemer (ingen nævnt ingen glemt) til MultiMedWeb. Søgningen de sidste 18 måneder har være meget stor og vi har fået tilført flere ressourcer for at kunne tage imod alle de nye klinikker. Der er tale om både alment praktiserende lægepraksis, B&U psykiater, psykiater, anæstesi, smerteklinikker, dermatologer, fedmeklinikker og flere.

En af de ting der gør os ekstra stolte er, at mange skifter til MultiMedWeb baseret på en reference. Det er superdejligt, at vores kunder anbefaler os, da det er den absolut bedste kilde til både at måle kundetilfredshed og til at få nye kunder.

Grunden til at kunderne skifter fra et andet system til MultiMedWeb er flere, men grundlæggende er der 3 faktorer. For de første oplever mange at den support de får fra deres nuværende leverandør er mangelfuld og dyr. For det andet oplever mange at systemerne bliver for komplekse og omfattende, og i forlængelse heraf bliver for tunge at arbejde med i hverdagen. Og endelig går prisen kun op og op, hvorfor der kan være gode penge at spare ved et skifte.

Naturligvis indebærer et skifte en nedgang i effektiviteten på kort sigt, men udregner man det over en levetid på et system er de penge hurtigt tjent hjem.

Og nej, køen er ikke så lang som på billedet, men alligevel er vi nødt til at planlægge frem i tiden hvornår kunderne kan skifte til MultiMedWeb.