IT-nøglen til bedre sundhed

MultiMed har igennem 25 år arbejdet med forskellige områder af IT-løsninger til det danske sundhedsvæsen. I dag er vi stolt leverandør til både primærsektoren (almen og en række andre specialer), samt leverandør til kommuner, regioner, statslige organisationer og private aktører på markedet.

Med vores 4 fokusområder – Journalsystemer, Drift/Hosting, Kommunikation, Udvikling – understøtter vi ikke alene de arbejdsgange som vores brugere står overfor, men binder også de løsninger sammen på tværs, som anvendes indenfor de forskellige områder.

Vores udviklingsafdeling er således ikke kun med til at levere standard løsninger, men i høj grad også med til at sammensætte de løsninger, som der i dag ikke er et fornuftigt bud på. Om det er patientrettede løsninger, post-operation app’s, læge og behandler optimeringer, vaccinationsunderstøttelse, snitflader og interfaces, message brokere eller middleware.

Hvis I står overfor et behov der ikke lige er en løsning på, så hører vi gerne fra jeg, og håber vi kan komme i dialog omkring en mulig løsning.