FULLSTACK/FRONTEND UDVIKLER (BESAT)

MultiMed A/S, Vejle

Har du lyst til at være med til at designe fremtidens sundhedsløsninger i Danmark med og binde borgere og sundhedsvæsenet bedre sammen, så har vi en mulighed til dig.

Din opgave som Fullstack/Frontend udvikler hos MutliMed kommer til at bestå af at bidrage med udvikling af vores løsninger ud fra en bruger synsvinkel.

Du vil bidrage med hele udviklingsstacken sammen med resten af teamet, men blive den primære bærende kraft i UX designet af løsningerne.

Du skal udvikle nye løsninger, videreudvikle og vedligeholde eksisterende løsninger, og lave kunde specifikke tilpasninger.

Du skal implementere UX’s til vores interne enheder, samt bidrage med udviklingen af integrationer med eksterne platforme, workflow automatiseringer, web og mobil udvikling mod kunder.

Der er således ikke tale om en designer stillingen, men en udviklerstilling med flair for design.

Vi anvender primært .Net, Angular, C#, JS, SQL, men er også på vej med projekter indenfor iOS, Android, Flutter, React.

Dine egentlige kvalifikationer og erfaring er langt hen ad vejen underordnede. Primært har vi brug for solide folk vi kan stole på, som tør tage ansvar og levere resultater i en virksomhed i konstant forandring.

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Claus Holm på mobilnummer: 24 24 50 20.

Du kan sende din ansøgning til vores postadresse eller online.

Vi gennemgår løbende ansøgninger, indtil vi har fundet den rette person. Vi behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt.

Del dette stillingsopslag