Erfaren udvikler og projektleder søges (BESAT)

MultiMed søger til vores udviklingsafdeling i Vejle en ny kollega der både kan bidrage med udviklingen af løsninger, og samtidig også kan være projektleder på tværs af vores projekter.

Din dagligdag vil blive præget af både styring af vores mange projekter og udvikling i .Net – C# – MVC af nogle af vores centrale IT-systemer. Du vil indgå i et team af udviklere, hvor du sammen med dem skal sikre at de opgaver og projekter der kommer, bliver forankret, prioriteret og gennemført.

For at sikre at vi kan nå målene, er det derfor også afgørende at du kan deltage i udviklingen på lige for med de andre udviklere og samtidig være sparringspartner overfor dem. Du vil samtidig have løbende kontakt med vores kundesupport omkring løbende fejl og forbedringer som kommer fra markedet.

OM DIG

Du er en habil udvikler med en del års erfaring. Samtidig har du erfaring som projektleder, og kan jonglere forskellige IT-projekter, og sikre forankring og fremdrift. Du vil fra vores kontor i Vejle arbejde på tværs af en stor del af vores organisation, og blive en vigtig spiller både i forhold til vores udviklere, men også på at sikre vores kunder er glade og tilfredse.

OM OS

MultiMed er en dansk IT-virksomhed der udvikler, drifter, hoster og servicerer en lang række IT-løsninger indenfor det danske sundhedsvæsen. Vores kunder er praktiserende læger, kommuner, regioner, statslige organisationer og private virksomheder. Vi har eksisteret siden 1996, og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt – både internt og eksterne.

Vi ser meget frem til at høre fra dig, og håber at kunne finde den rigtige kandidat til opstart hos os senest 1. maj 2023.

Du er velkommen til at skrive til Claus Holm på ch@multimed.dk.