Erfaren udvikler og projektleder søges

MultiMed søger til vores udviklingsafdeling i Vejle en ny kollega der både kan bidrage med udviklingen af løsninger, og samtidig også kan være projektleder på tværs af vores projekter.

Din dagligdag vil blive præget af både styring af vores mange projekter og udvikling i .Net – C# – MVC af nogle af vores centrale IT-systemer. Du vil indgå i et team af udviklere, hvor du sammen med dem skal sikre at de opgaver og projekter der kommer, bliver forankret, prioriteret og gennemført.

For at sikre at vi kan nå målene, er det derfor også afgørende at du kan deltage i udviklingen på lige for med de andre udviklere og samtidig være sparringspartner overfor dem. Du vil samtidig have løbende kontakt med vores kundesupport omkring løbende fejl og forbedringer som kommer fra markedet.

OM DIG

Du er en habil udvikler med en del års erfaring. Samtidig har du erfaring som projektleder, og kan jonglere forskellige IT-projekter, og sikre forankring og fremdrift. Du vil fra vores kontor i Vejle arbejde på tværs af en stor del af vores organisation, og blive en vigtig spiller både i forhold til vores udviklere, men også på at sikre vores kunder er glade og tilfredse.

Du kan indgå i vores team er dygtige udviklere på i 12 medarbejdere. Du vil dels få selvstændige ansvarsområder og arbejde i grupper omkring større opgaver. Du har styr på egne opgaver og projekter, og kan samtidig indgå i projektledelsen på tværs af hele afdelingen.

 

Vi vil gerne høre fra dig

Send din ansøgning og CV til ch@multimed.dk skriv ”Erfaren udvikler / Projektleder” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er snarest – og da vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Claus Holm på tlf.: 75 72 54 99 #2 eller på mail ch@multimed.dk

Lidt om os

Datagruppen MultiMed A/S er en innovativ og betydelig IT-spiller indenfor det danske sundhedsvæsen. Vi er lidt mere end 25 år gamle og lige for tiden 24 engagerede medarbejdere.

MultiMed varetager IT platformen for knap 200 lægeklinker i Danmark, drifter og hoster vitale løsninger på det danske sundhedsvæsen såsom WebReg, LabSvar, coronaproever.dk m.v. Herudover er vi kommunikations­knudepunkt for hovedparten af alle MedCom VANS beskeder (henvisninger, rekvisitioner, epikriser, LabSvar m.fl.) der sendes i Danmark. Endelig er væsentlig udviklingspartner for nogle af de store spillere på den danske sundhedssektor, og har bl.a. stået bag det IT-system som danske apoteker bruger i forbindelse med influenza og pneumokok vaccination.

Vi er placeret i Vejle tæt på motorvejsafkørsel A61 lige syd for broen.