MultiMed tildeles rammeaftale for IT-drift

MultiMed er stolt af og ydmyg over at være blevet udvalgt som leverandør på Statens og Kommunernes Rammeaftale for indkøb af IT-Drift for perioden 2023-2029. Vi anser det som en kæmpe anerkendelse af de kompetencer vi har vist og fortsat viser i driften af kritiske IT-løsninger indenfor det sundheds-IT i Danmark.

MultiMed har igennem mange år driftet kritiske løsninger med meget høje krav til såvel sikkerhed som stabilitet. Senest var vi under COVID-pandemien driftscenter på coronaproever.dk og vacciner.dk, og er stolte af at kunne være med til at sikre stabile løsninger i en samfundskritisk situation.

Med den nye aftale får vi mulighed for endnu bedre at tilbyde vores kompetencer indenfor sundheds-IT, men også indenfor alle andre kritiske offentlige IT-infrastruktur i Danmark. 

Samtidig er vi også driftscenter for private virksomheder der har brug for stabil drift af kritiske løsninger. Vores hosting center driver både Cloud, Private Cloud og almindelig hosting/drift med lokal dansk forankring, hvor man som kunde er sikret at data ikke ligger andre steder i verden. 

For yderligere information er du velkommen til at skrive til ch@multimed.dk.