Fullstack udvikler

Om stillingen:

Til vores kontor i Vejle, søger vi en fullstack udvikler – gerne med et par års erfaring.

Du vil indgå i et udviklingsteam af 12 medarbejdere og fra vores kontor I Vejle være med til at sikre udviklingen af nogle kritiske løsninger indenfor det danske sundhedsvæsen.

Du vil indgå i et fast team af 6 yngre medarbejdere, som står for at udvikle og vedligeholde dels nogle meget kritiske sundheds­platforme, samt en lang række IT systemer for flere hundrede lægehuse i Danmark.

Lidt om jobbet

Dine opgaver hos MultiMed kommer til at bestå af, at udvikle nye løsninger, videreudvikle og vedligeholde eksisterende løsninger, og lave kunde specifikke tilpasninger. For den rette vil der være stort potentiale til at udvikle sig videre i organisationen.

Du skal implementere integrationer med eksterne platforme, workflow automatiseringer, UI’s til vores interne enheder, samt full-stack, web og mobil udvikling mod kunder.

Vi anvender primært .Net, Angular, C#, JS, SQL, MVC, men er også på vej med projekter indenfor iOS, Android, Flutter, React.

Dine egentlige kvalifikationer og erfaring er langt hen ad vejen underordnede. Primært har vi brug for solide folk, som vi kan stole på, som tør tage ansvar og levere resultater i en virksomhed i konstant forandring.

Lidt om dig

Du har en teknisk baggrund og uddannelse og gerne et par års erfaring med udvikling af IT løsninger. Du er nysgerrig, kan lidt at have selvstændige opgaver, men også være en del af et team, hvor din indsat er med til at sikre en samlet løsning.

Din baggrund er ikke det vigtigste for os, men din til tilgang til udvikling og forståelse for teknologi er afgørende for at kunne fungere godt hos os. Vi værdsætter i høj grad frihed under ansvar, og du vil derfor for en del mulighed for selv at påvirke dit arbejde i det daglige.

 

Vi vil gerne høre fra dig

Send din ansøgning og CV til ch@multimed.dk skriv ”Fullstack udvikler” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er snarest – og da vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Claus Holm på tlf.: 75 72 54 99 #2 eller på mail ch@multimed.dk

Lidt om os

Datagruppen MultiMed A/S er en innovativ og betydelig IT-spiller indenfor det danske sundhedsvæsen. Vi er lidt mere end 25 år gamle og lige for tiden 24 engagerede medarbejdere.

MultiMed varetager IT platformen for knap 200 lægeklinker i Danmark, drifter og hoster vitale løsninger på det danske sundhedsvæsen såsom WebReg, LabSvar, coronaproever.dk m.v. Herudover er vi kommunikations­knudepunkt for hovedparten af alle MedCom VANS beskeder (henvisninger, rekvisitioner, epikriser, LabSvar m.fl.) der sendes i Danmark. Endelig er væsentlig udviklingspartner for nogle af de store spillere på den danske sundhedssektor, og har bl.a. stået bag det IT-system som danske apoteker bruger i forbindelse med influenza og pneumokok vaccination.

Vi er placeret i Vejle tæt på motorvejsafkørsel A61 lige syd for broen.

Del dette stillingsopslag